Kom werken bij Terra

Voordat je bij Terra solliciteert wil je dit vast weten:
Onze missie is om jongeren en volwassenen op te leiden tot professionals die bijdragen aan de wereld van morgen, met aandacht voor elkaar en voor de wereld om ons heen.

Dit doen we door jaarlijks ruim 6.000 jongeren en (jong) volwassenen alles te leren over het groene vakgebied, algemene vakken en vaardigheden. Maar vooral over: hoe word ik een gelukkig mens en een goede werknemer of zelfstandig ondernemer? Wij zeggen niet voor niets “bij Terra worden mensen bewust, bekwaam en betekenisvol’. 

De komende jaren willen we hier nog een schepje bovenop doen. Het belang van modern groen onderwijs, met aandacht voor een gezonde leefomgeving is belangrijker dan ooit. De sector zit te springen om goede vakmensen.

Om deze groei te verwezenlijken en onze missie te volbrengen zoeken wij mensen met passie, die hun kennis en vaardigheden graag willen overbrengen aan jongeren en volwassenen én samen met ons het groene onderwijs in de regio Groningen en Drenthe willen laten groeien.

Wij doen er alles aan om voor jou als medewerker een prettige omgeving te creëren, waarin jij de ruimte krijgt om jouw vakkennis over te brengen aan onze leerlingen en studenten én waarin jij wordt uitgedaagd om jezelf te ontwikkelen.

En niet onbelangrijk: je gaat aan de slag in de groenste scholen van Groningen en Drenthe, maar vooral ook heel veel daar buiten! Dit doe je niet alleen, maar samen met een heel team enthousiaste collega's!

Wil je meer weten? Bekijk hier onze video. Ben je enthousiast? Word ook een grondlegger van ontwikkeling bij Terra. Bekijk onze vacatures.

Wil je snel op de hoogte zijn van onze vacatures? Volg ons dan op LinkedIn of bekijk onze vacatures op Noorderlink.