Kom werken bij Terra

Kom werken bij Terra

Een buitenkans om bij te dragen aan groen onderwijs: Kom werken bij Terra!

Terra biedt goed groen vo, mbo en cursus- en contractonderwijs, met opleidingen die bijdragen aan de wereld van morgen, met de focus op plant, dier, voeding, gezondheid, natuur, milieu en leefomgeving. Een wereld die ons dagelijks inspireert maar die ook verlangt dat we continu meebewegen. Als groene sector weten we als geen ander om hiermee om te gaan. Natuur is immers nooit voorspelbaar, en wij werken al eeuwen met dat gegeven. Dat zit in onze aard. En dus in Terra.

Wij bevinden ons in het hart van maatschappelijke vraagstukken die we moeten oplossen. Door samen te werken. Met aandacht voor elkaar en voor de wereld om ons heen. Door samen te zorgen voor goed groen onderwijs in een veilige omgeving, waar iedereen zich kan ontwikkelen. Jong en oud. Individu of bedrijf. Binnen of buiten. Dat is soms flink aanpoten. Maar dat kunnen we. Als docent van Terra ben je grondlegger van ontwikkeling en lever je een belangrijke bijdrage aan waardevol groen onderwijs. 

Wat vinden wij belangrijk?
Terra is een school voor iedereen! Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich bij ons prettig, veilig en welkom voelt. Of je nou lesgeeft of lessen volgt.  

Terra staat voor groen onderwijs en een duurzame wereld. In een kleine leeromgeving zijn we continu bezig ons te verbeteren. We dagen onszelf uit om te innoveren en te ontwikkelen. We leren elke dag van elkaar omdat we samenwerken. Onderling op onze scholen, maar ook met 'grijze' scholen en bedrijven uit de omgeving. Zo halen we het beste uit onszelf, de ander en de samenleving. De lat ligt hoog, maar samen doen we dit. Heel natuurlijk.

Kies je voor Terra?
Dan krijg je de buitenkans om bij te dragen aan het groene onderwijs en een duurzame wereld. Een afwisselende baan in een plezierige werkomgeving. En natuurlijk heb je de schoolvakanties vrij. Er is aandacht voor jouw vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Zo zijn er mogelijkheden voor een werkkostenregeling met daarin gedeeltelijke vergoeding van je sportabonnement en een ruime fietsenplanregeling. Je werkt in een klein team met hart voor de leerlingen/studenten en aandacht voor het werkveld. En je kunt passende faciliteiten krijgen om je te blijven ontwikkelen en professionaliseren. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%, een goede pensioenregeling en een tegemoetkoming voor je zorgverzekering. 

Wil je meer weten? Bekijk hier onze video. Ben je enthousiast? Word ook een grondlegger van ontwikkeling bij Terra. Bekijk onze vacatures.

Wil je snel op de hoogte zijn van onze vacatures? Volg ons dan op LinkedIn of bekijk onze vacatures op Noorderlink.